SUP voor kinderen

SUP KINDERFEEST
(is vanaf 10 jaar minimaal 10 deelnemers en het wordt verzorgd door onze partner van Gent Watersport)

Een heel bijzonder kinderfeest? Dat kan nu! Samen met je vrienden en vriendinnen lekker op het water plezier maken. Je leert op een leuke manier SUPPEN en dat heerlijk in de buitenlucht. Bij ons kun je warm douchen en omkleden. Het programma ziet er als volgt uit: Jullie worden ontvangen met ranja & cupcake. We gaan vervolgens een 60 minuten Suppen onder begeleiding van een Sup­instructeur. We gaan leren suppen en doen leuke spelletjes. We maken er spetterende party van!  De bijdrage is 17,50 euro per kind (vanaf 10 jaar met zwemdiploma). Totale duur 1,5 uur. Minimaal 10 kinderen maximaal 14 kinderen.

Suppen & Eten

Heb je na het Suppen echt zin om iets lekkers te eten. We hebben dan voor jullie het volgende klaarstaan. Onbeperkt frisse ranja en friet met een heerlijke snack (kipnuggets, frikandel, kroket of kaassouffle).  De kosten zijn dan 22,50 euro per kind (vanaf 10 jaar met zwemdiploma). Totale duur 2,5 uur. Minimaal 10 kinderen maximaal 14 kinderen. Wil je graag reserveren dan kun je het formulier hiernaast invullen.

Suppen met je Schoolklas

Wil je eens iets leuks organiseren voor of met je klas? We bieden de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief scholen kennis te laten maken met sportieve activiteiten in de natuur. Naast het actief bezig zijn met je lichaam geven we de kinderen een educatief programma mee en gebruiken de SUP als middel om de natuur te bekijken. Wij vinden het heel belangrijk dat de kinderen de omgeving waarin ze leven leren kennen en daar ook samen zuinig op zijn. Het is natuurlijk ook gewoon heel leuk! 

Mail naar info@vangentwatersport.nl

 

Geef je nu op!

SUP School

SUP voor kinderen

SUP voor bedrijven

SUP events

SUP verhuur

SUP club

RESERVEREN EN AGENDA

X