SUP voor bedrijven

Bedrijfsevenement
aan het water

SUPSchool ‘SUP76’
“ACTIEF ZIJN OP HET WATER EN IN DE NATUUR”

Op een steenworp afstand van Zaltbommel en nog geen 15 km van ‘s Hertogenbosch en 35 km van Eindhoven en Utrecht liggen op 8 min rijden van de A2 de Zandmeren. De ideale plek voor een clinic voor bedrijven.
Jullie worden ontvangen met koffie en iets lekkers.

Vervolgens gaan we ons omkleden en aan de slag op de SUP. Elke deelnemer leert vaartechnieken, stabiliteit én heeft vooral veel plezier op het water! Iedereen kan deelnemen. De deelnemers varen na de clinic van 90 minuten zelfstandig op het SUP­board. De speciaal door het watersportverbond opgeleide SUP­-instructeurs zorgen voor de begeleiding, het plezier en de veiligheid! Het materiaal en de kleding die we gebruiken zijn van professionele kwaliteit. Deelnemers krijg na afloop een SUP­-certificaat van deelname. We kunnen ook op lokatie komen met onze SUPS. Wanneer er bij uw bedrijf in de buurt water is bekijken we de mogelijkheden graag.

OUTDOORKERKDRIEL

Naast het SUPPEN bieden ons collegabedrijf OUTDOOR KERKDRIEL diverse mogelijkheden van survival tot bedrijfsgerelateerde GPS tochten.

LUNCH OF BBQ

De horeca aan de Zandmeren maakt ook graag een voorstel voor een heerlijk lunch of BBQ Prijzen op aanvraag en op maat. Vul hiernaast het formulier in we bellen zo snel mogelijk terug!

 

Meer weten?

SUP School

SUP voor bedrijven

SUP events

SUP verhuur

SUP club

RESERVEREN EN AGENDA

X