SUP School

Heb je altijd al willen leren SUPP’N ? Wij geven Priveles (max 2 personen) aan beginners en gevorderen. Je leert alles over SUPP’N en hoe je uiteindelijk zonder problemen zelfstandig aan de slag kunt!

Beginners

In de Bommelerwaard in de gemeente Maasdriel (Gelderland) liggen in het dorp Kerkdriel, de Zandmeren. Een prachtige lokatie op nog geen 15 km van ‘s Hertogenbosch (Den Bosch) en 35 min van Utrecht en Eindhoven.
In onze school leren we je alle basisbeginsellen. Bijvoorbeeld hoe kom ik vanaf de kant op de juiste manier op het board. Hoe kom ik weer veilig terug op mijn board als ik in het water ben gevallen. Wat zijn de regels op het water? Wat is het verschil tussen een opblaasbaar board en een hard board? Het is echt gaaf om zelf ontspannen op je board een leuke tocht te maken met vrienden of vriendinnen. Het is heel goed voor je lichaam!
Na drie beginnerslessen ontvang je een certificaat. Nu reserveren? Stuur een WhatsApp naar 06-23357004.

Gevorderen

Kun je jezelf al prima redden op een SUP board en ken je de ‘gevaren’? Weet je hoe je daar mee moet omgaan op het water? Dan kun je deelnemen aan de gevorderden lessen. Tijdens deze lessen gaan we dieper in op de techniek. Hoe is mijn houding wanneer ik langer aan het SUPP’N ben. Hoe draai ik het snelste om. Hoe is mijn voorbereiding wanneer ik een tocht ga maken. Wat voor board ga ik zelf aanschaffen nu ik weet dat het een super leuke sport is?

Na drie gevorderden­lessen ontvang je een cretificaat. Je ben klaar om zelfstandig tochten te maken zonder voor verrassingen te komen staan. Je kunt er zelfs aan gaan denken om zelf SUP­ instructeur te worden. Meer weten? Stuur een WhatsApp naar 06-23357004.

Prijzen 

Prive les eigen materiaal

55 euro

Prive les incl. materiaal

65 euro

Duur les 90 min

 

 

 

 

 

 

 

 

SUP School

SUP voor bedrijven

SUP events

SUP verhuur

SUP club

RESERVEREN EN AGENDA

X