SUP School

Heb je altijd al willen leren SUPP’N ? Wij geven les aan beginners en gevorderen. Je leert alles over SUPP’N en hoe je uiteindelijk zonder problemen zelfstandig aan de slag kunt!

Beginners

In de Bommelerwaard in de gemeente Maasdriel (Gelderland) liggen in het dorp Kerkdriel, de Zandmeren. Een prachtige lokatie op nog geen 15 km van ‘s Hertogenbosch (Den Bosch) en 35 min van Utrecht en Eindhoven.
In onze school leren we je alle basisbeginsellen. Bijvoorbeeld hoe kom ik vanaf de kant op de juiste manier op het board. Hoe kom ik weer veilig terug op mijn board als ik in het water ben gevallen. Wat zijn de regels op het water? Wat is het verschil tussen een opblaasbaar board en een hard board? Het is echt gaaf om zelf ontspannen op je board een leuke tocht te maken met vrienden of vriendinnen. Het is heel goed voor je lichaam!
Na drie beginnerslessen ontvang je een certificaat. Nu reserveren? Vul het fomulier hiernaast in!

Gevorderen

Kun je jezelf al prima redden op een SUP board en ken je de ‘gevaren’? Weet je hoe je daar mee moet omgaan op het water? Dan kun je deelnemen aan de gevorderden lessen. Tijdens deze lessen gaan we dieper in op de techniek. Hoe is mijn houding wanneer ik langer aan het SUPP’N ben. Hoe draai ik het snelste om. Hoe is mijn voorbereiding wanneer ik een tocht ga maken. Wat voor board ga ik zelf aanschaffen nu ik weet dat het een super leuke sport is?

Na drie gevorderden­lessen ontvang je een cretificaat. Je ben klaar om zelfstandig tochten te maken zonder voor verrassingen te komen staan. Je kunt er zelfs aan gaan denken om zelf SUP­ instructeur te worden. Wil je meer weten vul het fomulier hiernaast in!

Kinderlessen

We hebben een les speciaal voor kinderen van 10­16 jaar. Het is opgedeelt in twee groepen 10 t/m 12 en 13 t/m16 jaar. Je leert onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur hoe je veilig SUPt (behendigheid, veiligheid) en waar je allemaal op moet letten op het water. WIe heeft er voorrang en hoe ga je met de natuur en het water om. Echt heel erg leuk om eens te proberen. Je start met een beginnersles maar al snel kun je met de gevorderden groep mee en maken we leuke tochtjes! Wil je meer weten vul het fomulier hiernaast in en we bellen je snel terug!

Alle lessen worden gedaan in kleine groepen van minimal 4 tot maximal 12 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Geef je vandaag nog op voor de eerste beginnerslessen in 2018

SUP FITT

Tijdens deze les richten we ons op SUPP’N en Outdoor Fitness. Het is een les waarbij we met ons board naar een lokatie varen om daar vervolgens een uitdagende workout te doen. Tijdens de workout komt het hele lichaam aan bod. Heerlijk bezig zijn in de natuur op een geheel andere

https://html-online.com/editor/ 1/2

30-10-2018 Online HTML Editor

wijze. Na de workout SUPP’N we weer terug en heeft je lichaam een totale workout gehad. Nu reserveren! Vul het fomulier hiernaast in!

Prijzen

Losse kaart

18,00 euro

3 lessenkaart

50,00 euro

5 lessenkaart

80,00 euro

Wetsuit (huur)

5,00 euro

Prive les

45,00 euro

SUP School

SUP voor kinderen

SUP voor bedrijven

SUP events

SUP verhuur

SUP club

RESERVEREN EN AGENDA

X