SUP Events

SUP76 organiseerd door het jaar heen Events. We starten het nieuwe jaar met een Nieuwjaars­ SUP en eindigen het jaar met de Oudjaarsdag­SUP. Hou onze agenda in de gaten zodat je de meest leuke en te gekke evenementen van 2020/2021 niet mist!!

Op een steenworp afstand van Zaltbommel en nog geen 15 km van ‘s Hertogenbosch en 35 min van Eindhoven en Utrecht liggen op 8 min rijden van de A2 de Zandmeren. De ideale plek voor een gaaf EVENT.

SUP Tochten

Iedere maand organiseren we een SUP tocht. Vanuit Kerkdriel verkennen we de omgeving en laten we zien wat de mogelijkheden zijn bij jou in de ‘achtertuin’. Je zal verbaast staan waar je allemaal met je board naar toe kunt varen. De omgeving is vanaf het water prachtig en het is ook nog eens een super goede workout. Nu reserveren? Klik op een evenement hiernaast en meld je meteen aan!

SUP Reizen

In 2021 gaan we waar mogelijk twee keer op SUP­-reis. We willen naar IBIZA of Mallorca in September. Daar is het weer dan prachtig en kunnen we met een Collega SUP­School leuke tochten maken. De tweede reis gaat naar Friesland waar we een deel van de Elfsteden gaan SUPP’N. Heb je hier nu heel veel zin in maar ben je nog niet gevorderd genoeg? Start dan met lessen. Meer info hierover volgt in het begin van het nieuwe jaar.

SUP School

SUP voor bedrijven

SUP events

SUP verhuur

SUP club

RESERVEREN EN AGENDA

X